TARINA

Etelän suurkaupungin tuulahdus pohjoisessa pikkukaupungissa

Ravintolan perustaja Erhan on kotoisin lähes 15 miljoonan asukkaan Istanbulista, sykkivästä kaupungista, missä länsi ja itä yhtyvät. 
Suurkaupungissa ehtii kolmenkymmenen vuoden aikana nähdä elämän monta puolta, kokea erilaisia sattumuksia - ja maistaa monenlaista ruokaa. 

Kaikki kokemukset mukanaan Erhan saapui noin 6 vuotta sitten Ylivieskaan, mihin halusi perustaa oman, aivan omanlaisensa ravintolan, jossa ihmisillä on kivaa.

Valoon -ravintola on jatkoa kesällä perustetulle Ravintola 77:lle, joka oli eräänlainen kehityslaboratorio ja oppimiskokemus.  Suurella intohimolla perustettu 77 toimi oman aikansa, mutta joitain virhearviointejakin tapahtui ja toimintaan otettiin aikalisä muutaman kuukauden jälkeen. Kokemuksesta oppineena lähdettiin luomaan uutta konseptia, rohkeammin ja viimeistellymmin.

Pääperiaate ei kuitenkaan ole muuttunut: tärkeää on positiivisuus, hyvä olo ja hyvä ruoka, johon on varaa. Sitä haluamme tarjota, kun tulet Valoon.

- ja joitakin yllätyksiä silloin tällöin... ;)

— FILOSOFIA —

Mikä on tärkeää ?

Rauha, huolenpito, ilo

Valoon filosofia on, että kaikki erilaiset ihmiset ovat yhtä tärkeitä.
Suuret ja pienet, nuoret ja vanhat, erilaiset ja samanlaiset.

Valoon ovat kaikki tervetulleita viettämään aikaa. Ei tarvitse tilata mitään, jos ei juuri nyt ole nälkä.
Mutta ehkä tapaat jonkun kaverisi pitkästä aikaa ja vaihdatte kuulumisia. Voitte järjestää peli-illan tai musiikkiesityksen. Tai ehkä lähdet itseksesi hetkeksi ihmisten ilmoille ja istahdat alas ihan omassa rauhassa.

Henkilökunnalle voi puhua kaikesta, mitä mieleen tulee. Jos satut paikalle tiettyyn aikaan, saatat päätyä samaan pöytään kokin kanssa maistelemaan jotain uusia ruokia.
Otamme mielellään vastaan kaikenlaista palautetta ja kehitysideoita liittyen annoksiin ja paikan viihtyvyyteen. 

Meille tärkeä arvo on ruuan kunnioittaminen. 
Annokset ja valmistus on suunniteltu niin, että hävikkiä ei tule käytännössä lainkaan. 

Ravintolan sisustusta on tehty itse nikkaroiden, askarrellen ja kierrättäen.  

Tärkeää on myös muiden ihmisten auttaminen. Emme palvele asiakkaita vain asiakaspalvelun takia vaan siksi, että jokainen ihminen on tärkeä ja elämässä voi tulla eteen erilaisia tilanteita, jolloin tarvii apua. 
Tämä näkyy myös rekrytoinnissa ja liiketoiminnan jatkosuunnitelmissa.
Yritystoimintaamme haetaan sosiaalisen yrityksen mallia ja etsimme pikkuhiljaa oikeita ihmisiä mukaan tiimiin.

Aukioloajat on pyritty miettimään kohtuullisiksi ottaen huomioon sen,
että ruuan valmistus on toistaiseksi  yhden ihmisen varassa.
Mutta jos sinulla on erityinen tilaisuus, kokous tai muu tapaaminen, voit ottaa yhteyttä ja tiedustella jos voimme palvella aukioloaikojen ulkopuolellakin.

Yksi kokki keittiössä tekee tosissaan töitä. Pyydämmekin huomioimaan, että Valoon ole pikaruokala, pitseria eikä valmisruokaa käyttävä hampurilaisketju. Valoon on ravintola ja ihmisten paikka.
Jos joudut hetken odottamaan annostasi, käytä aika hyödyksi rentoutumiseen ja murheiden unohtamiseen tai
pyydystä ajankuluksi suklaakonvehteja karkkikoneesta. Se on haastava tehtävä, mutta tarpeeksi sinnikkäästi kun yrittää, joskus se onnistuukin!

Elämä on vähän sellaista.

Ravintola Valoon, Rautatiekatu 4, 84100 Ylivieska, 044 979 2748
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita